5
(1)
Öppet idag från 10:00

Tandea Hjorthagen

Artemisgatan 10, Stockholm

Tandea Hjorthagen

På bekvämt avstånd till Norra Djurgårdsstaden och Lidingö hittar du Tandea Hjorthagen. Vi är en nyöppnad klinik som erbjuder dig en heltäckande tandvård till rimliga priser.

Hos oss kan du till exempel få hjälp med:

  • Tandläkarundersökningar
  • Tandhygienistbehandling
  • Estetisk tandvård
  • Akut tandvård
  • Tandimplantat
  • Fasader
  • Tandblekning
  • Tandställning
  • Fillers
  • Botox

Vi välkomnar hela familjen!

Hos oss på Tandea Hjorthagen välkomnar vi alla åldrar och vårt mål är du och din familj ska få ha friska tänder genom hela livet. Vi har tandvård till attraktiva priser, så att hela familjen ska kunna möta vardagen med ett leende.

Hög kvalitet och personligt bemötande

Vi erbjuder tandvård av högsta kvalitet och använder oss av den senaste tekniken på vår klinik. Vi har många års erfarenhet och anpassar alltid behandlingen efter dina behov. Du får personlig service och vi tar även emot dig som lider av tandläkarskräck.

Tandvård nära Gärdet, Lidingö och Norra Djurgårdsstaden

Det är enkelt att ta sig till Tandea Hjorthagen från närliggande områden som Gärdet, Lidingö eller Norra Djurgårdsstaden. Vi erbjuder prisvärd tandvård på bekvämt avstånd!

Välkommen att boka en tid hos oss på Tandea Hjorthagen!

Informationen uppdaterades 13:37 - 30 okt, 2020

Tandimplantat hos Tandea Hjorthagen i Stockholm

Om du har förlorat en eller flera tänder kan tandimplantat vara en bra och långsiktig lösning för dig. Tandimplantat fungerar som en ersättning för de förlorade tänderna och vi på Tandea Hjorthagen kan hjälpa dig med hela ingreppet!

Hur fungerar tandimplantat?

Tandimplantat består av två delar: en titanskruv och en konstgjord tand. När man ska sätta in ett tandimplantat sker det i flera steg. Först görs ett kirurgiskt ingrepp då titanskruven fästs i käkbenet. Sedan får skruven växa fast ordentligt, innan vi fäster den konstgjorda tanden i den. Tanden som sätts dit är individuellt tillverkad och ser ut och fungerar precis som en vanlig tand.

Implantat av hög kvalitet

Våra tandläkare har lång erfarenhet av tandimplantat och sköter både kirurgi och protetik. Vi använder Noble Replace plattformen, världens största och mest utvärderade plattform, och implantat av märket Straumann.

Välkommen att kontakta Tandea Hjorthagen för mer information om tandimplantat!

Tandblekning
hos Tandea Hjorthagen i Stockholm

Vill du få ett vitt och fräscht leende? Hos Tandea Hjorthagen kan du få hjälp med tandblekning! Innan du bleker tänderna Innan vi kan ...

Fillers
hos Tandea Hjorthagen i Stockholm

Utöver tandvård erbjuder Tandea Hjorthagen även behandling med fillers. Det är en populär metod för att släta ut rynkor och få ett föryngrat...

Tandhygienist
hos Tandea Hjorthagen i Stockholm

Hos Tandea Hjorthagen kan du få träffa en duktig tandhygienist som kan hjälpa dig att rengöra dina tänder, och ge råd kring hur du sköter di...

Bettskena
hos Tandea Hjorthagen i Stockholm

Vaknar du med huvudvärk och stela käkmuskler på morgonen? Då kan det vara ett tecken på att du gnisslar eller pressar tänderna under natten....

Omdömen

Snittbetyg

5 / 5

Baserat på 1 omdöme

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

26 okt, 2020 Mikael S. skrev:

Bra och trevlig personal! Kommer absolut att komma tillbaka till er!

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag : 10:00 - 19:00
Tisdag - Onsdag : 09:00 - 16:30
Torsdag : 10:00 - 18:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.