Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 073-533 84 68

Ischias hos Shokofans Kiropraktik & Rehab i Stockholm

Pris

fr. 670 kr

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Lästmakargatan 6, Stockholm - Visa på karta

Öppettider

  • Måndag - Fredag 09:00 - 18:00
  • Övrig tid enligt överenskommelse.

Ischias

Problem med ischias?

Ischias är kroppens största och längsta nerv som går från ryggraden ner i benet, och det finns många orsaker till att den kommer i kläm och orsakar smärta.

Om du har smärta i ländrygg/säte som strålar ner och ut i benet är det symtom på ischias. Känslan är ofta mer ett obehag än smärta och många kan ha "myrkrypningar" eller domningar i benet.

Äkta och falsk ischias

För att skilja på orsaken till problem med ischias så delas de upp i två grupper; äkta och falsk. Vid äkta ischias kommer orsaken till smärtan inne i ryggraden och vid falsk ischias kommer smärtan från att nerven av någon orsak blir irriterad utanför ryggraden. Vid falsk ischias är smärtan lindrigare och mer diffus, och det är sällsynt att den fortsätter nedanför knäet.

Falsk ischias är mycket vanligare än äkta och kan behandlas med en kiropraktisk behandling. Vi använder oss av kontrollerade behandlingstekniker som kan vara ett effektivt sätt att minska smärtan.

Kontakta Shokofans Kiropraktik & Rehab om du upplever problem med ischias!

Informationen uppdaterades 03 juni 2019 av Vården.se

Om Shokofans Kiropraktik & Rehab

Snittbetyg på omdömen

5,0

Baserat på 1 omdöme

Lämna omdöme

Varmt välkommen till Shokofans Kiropraktik & Rehab!

Sara Shokofans nystartade kiropraktorklinik ligger på Lästmakargatan 6 på Östermalm i Stockholm, i samma lokaler som Stockholms Ryggklinik.

Jag talar både svenska och engelska.

Hos mig kan du få hjälp med diagnostik, behandling, rehabilitering och förebyggande av funktionsstörningar och smärttillstånd i rörelseapparaten med fokus på rygg och nacke. Jag kombinerar kiropraktiska behandlingsmetoder med medicinsk massage och träningsövningar.

Jag arbetar även med företagshälsovård och kan bland annat hjälpa ert företag att få ett hälsosamt arbetsklimat och bättre ergonomi.

Frågor om kiropraktik?

Ring eller mejla mig gärna om du har frågor eller funderingar kring vad jag som kiropraktor kan hjälpa dig med!

Informationen uppdaterades 03 juni 2019 av Vården.se

Behandlingar hos Shokofans Kiropraktik & Rehab

Ryggskott hos Shokofans Kiropraktik & Rehab i Stockholm

fr. 670 kr

Har du drabbats av ryggskott? Ryggskott innebär smärta och stelhet i ländrygg/säte och kan vara kopplad till nerver, leder, diskar och/el...


Diskbråck hos Shokofans Kiropraktik & Rehab i Stockholm

fr. 670 kr

Har du fått diskbråck? Vid diskbråck har en disk som ligger mellan ryggradens kotor brustit och buktar in mot ryggradskanalen. Det är van...


Ischias hos Shokofans Kiropraktik & Rehab i Stockholm

fr. 670 kr

Problem med ischias? Ischias är kroppens största och längsta nerv som går från ryggraden ner i benet, och det finns många orsaker till at...


Nackspärr hos Shokofans Kiropraktik & Rehab i Stockholm

fr. 670 kr

Har du fått nackspärr? Nackspärr innebär plötslig smärta och stelhet i nackmuskulaturen. Ofta är smärtan mer påtaglig åt ena hållet när d...


Spänningshuvudvärk hos Shokofans Kiropraktik & Rehab i Stockholm

fr. 670 kr

Har du spänningshuvudvärk? Spänningshuvudvärk är den vanligaste formen av huvudvärk och kan kännas obehaglig fast den är ofarlig. Symtome...


Idrottsmassage hos Shokofans Kiropraktik & Rehab i Stockholm

Trötta eller stela muskler? Med idrottsmassage får du en mer djupgående massage som fokuserar på funktionalitet och/eller ett specifikt b...


Våra medarbetare

Sara Shokofan

Sara Shokofan

Leg. Kiropraktor

Min examen Doctor of Chiropractic tog jag 2011 på Skandinavian Collage of Chiropractic. Mitt specialistområde är sport och träning.

Under 2015 arbetade jag som Chiropractic Assistant på Action Spine & Sports Medicine i Colorado, USA, där jag hjälpte kiropraktorn med kiropraktisk behandling, ultraljud, laserbehandling och rehabilitering.

Jag har även läst kursen Fysiologisk kinesiologi steg 1.

Karta - Lästmakargatan 6, Stockholm

OmdömenSnittbetyg på omdömen

5,0
Baserat på 1 omdöme
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

16:15 - 19 maj, 2017 skrev:

Sara gav mig en tid samma dag som jag vaknade upp med nackspärr, hon hjälpte mig att bli mycket bättre i nacken med hjälp av massage, knäckning och nålar. Rekommenderar varmt alla att gå till Sara!

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


Frågor