Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Allmän tandvård hos Akademikliniken Dental i Stockholm

Pris

Pris efter konsultation

Kontaktuppgifter

Besöksadress

Storängsvägen 10, Stockholm - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Allmän tandvård

En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Hur ofta man bör gå på tandläkarundersökning vid vuxen ålder beror på hur stora problem man har med sina tänder.

Tillsammans med oss lägger vi upp en individuell behandlingsplan för dig. Det vanliga, om man inte har några större problem, är att man gör en undersökning per år. De vanligaste problemen är karies och tandlossning och det är viktigt att upptäcka detta i tid, därför rekommenderas man att gå på regelbundna besök hos sin tandläkare.

Innan en tandläkarundersökning

Du behöver inte förbereda dig på något speciellt sätt innan en tandläkarundersökning förutom att det såklart är bra om du har borstat tänderna lite extra noggrant.

Under tandläkarundersökningen

Vid undersökningen kontrollerar tandläkaren manuellt och med hjälp av röntgen om man har hål, hur tandköttet ser ut och om det finns risk för tandlossning. Vid besöket brukar tandläkaren även ta bort tandsten om det finns.

Om problem behöver åtgärdas

Om det visar sig att du har några problem som behöver åtgärdas, till exempel ett hål, kommer vi tillsammans fram till hur och när det skall åtgärdas.

Välkommen till oss på Akademikliniken Dental!

Informationen uppdaterades 22 januari 2020 av Vården.se

Om Akademikliniken Dental

Akademikliniken Dental finns i Stockholm och är specialiserade på estetisk tandvård som syftar till att förbättra leendet och munhälsan.

Vår tandläkare Christina Malmsjö är anknuten till Försäkringskassan.

Traditionell tandvård

Vi utför också traditionell tandvård och eftersom vi är en del av Akademikliniken kan vi erbjuda ett unikt helhetsomhändertagande. Du kommer till en behaglig och rogivande atmosfär med tillgång till det allra senaste inom dental teknologi.

Vi har bland annat en unik möjlighet att ge en helt smärtfri behandling, alltifrån vanlig bedövning till narkos.

Medlem i AACD

Som medlem AACD (American Academy of Cosmetic Dentistry), håller vi oss ständigt uppdaterade när det gäller utvecklingen av estetisk tandvård.

Varmt välkommen till Akademikliniken Dental!

Informationen uppdaterades 22 januari 2020 av Vården.se

Behandlingar hos Akademikliniken Dental

Allmän tandvård hos Akademikliniken Dental i Stockholm

Pris efter konsultation

En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Hur ofta man bör gå på tandläkarundersökning vid vuxen ålder...


Tandblekning hos Akademikliniken Dental i Stockholm

Pris efter konsultation

På Akademikliniken Dental utför vi tandblekning för att du ska få vitare tänder. Alla vill ha ett vackert leende men långt ifrån alla har...


Implantat hos Akademikliniken Dental i Stockholm

Pris efter konsultation

Världsledande implantatbehandlingar vid enstaka eller hel tandförlust Implantat är ursprungligen en svensk uppfinning som har revolutione...


Tandreglering hos Akademikliniken Dental i Stockholm

Pris efter konsultation

På Akademikliniken utför vi tandreglering som ger dig jämnare och finare tänder. När man genomför en tandreglering flyttar man existerand...


Skalfasader hos Akademikliniken Dental i Stockholm

Pris efter konsultation

På Akademikliniken Dental kan vi hjälpa dig till ett vackrare leende med hjälp av skalfasader. Vad är en skalfasad? En skalfasad är et...


Våra medarbetare

Christina Malmsjö

Leg tandläkare

Karta - Storängsvägen 10, Stockholm

Omdömen