Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

 • 08-480 012 06

Hörapparater hos AudioNova Odengatan i Stockholm

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Odengatan 19, Stockholm - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

 • Du hittar aktuella öppettider på vår webbplats: www.audionova.se

Hörapparater

Hör du dåligt?

På AudioNova Odengatan erbjuder vi ett brett sortiment av hörhjälpmedel med den senaste tekniken. Första steget till utprovning av hörapparater är att göra ett hörseltest hos en av våra legitimerade audionomer. Baserat på resultatet samt dina önskemål och behov föreslår sedan audionomen olika hörapparater och modeller som passar just dig.

Många varianter på hörapparat

Hörapparater kan se ut på många olika sätt men det finns tre "huvudtyper":

 • Bakom örat
 • I ytterörat
 • Inne i hörselgången

Olika hörapparater passar olika öron och hörselnedsättningar. På AudioNova Odengatan erbjuder vi ett stort urval av hörapparatmodeller i olika prisklasser.

Hjälpmedel till din hörapparat

Även med bra hörapparater kan det i vissa situationer vara svårt att uppfatta vad som sägs. Då kan du komplettera hörapparaten med produkter som hjälper dig att höra bra även vid dessa tillfällen.

Har du nedsatt hörsel och behöver kompletterande hörselprodukter i ditt arbete kan du få bidrag av Försäkringskassan för en arbetsplatsanpassning.

Välkommen till oss på AudioNova Odengatan för att få hjälp med hörapparater!

Informationen uppdaterades 06 maj 2020 av Vården.se

Om AudioNova Odengatan

Snittbetyg på omdömen

5,0

Baserat på 3 omdömen

Lämna omdöme

Välkommen till AudioNova Odengatan – Din Hörselspecialist!

På Östermalm i Stockholm hittar du AudioNova Odengatan. Vi är en hörselmottagning som ligger på Odengatan 19, och du tar dig enkelt till oss med tunnelbana eller Roslagsbanan till Tekniska Högskolan.

AudioNova är en av Sveriges största hörselkedjor och finns på flera platser i landet. Audionommottagningen på Odengatan är en av många hörselkliniker som tillhör AudioNova.

Vad vi på AudioNova Odengatan kan hjälpa dig med

På AudioNova Odengatan hjälper våra erfarna audionomer dig med hörseltest och utprovning av hörapparater och hörselskydd. Du kan också få hjälp med service och justering av hörapparater, samt arbetsplatsanpassningar. Vi på AudioNova Odengatan vet att alla individer har unika förutsättningar, behov och önskemål, och därför gör vi alltid vårt yttersta för att hitta den bästa lösningen för just dig.

Du behöver ingen remiss för att komma till oss på AudioNova Odengatan!

Avtal inom vårdval primär hörselrehabilitering

AudioNova Odengatan är en hörselklinik som är auktoriserad av Region Stockholm inom primär hörselrehabilitering. Det innebär att du som är över 18 år med lätt till måttlig hörselnedsättning kan få hjälp med behovsbedömning, förskrivning av hörselhjälpmedel, service samt viktig information kring hörselnedsättningen hos oss.

Hörseltest online på audionova.se

Hur står det till med din hörsel? På AudioNovas hemsida kan du göra ett hörseltest online. Under testet får du lyssna på några ljud och sedan besvara ett antal frågor. Testet tar bara några minuter och du får ditt resultat med en gång.

Få hjälp med din hörsel hos AudioNova Odengatan!

Informationen uppdaterades 06 maj 2020 av Vården.se

Behandlingar hos AudioNova Odengatan

Hörseltest hos AudioNova Odengatan i Stockholm

Har du problem med hörseln? Nedsatt hörsel kan ge försämrad livskvalité och skapa social isolering. Många situationer i vardagen kan uppl...


Hörapparater hos AudioNova Odengatan i Stockholm

Hör du dåligt? På AudioNova Odengatan erbjuder vi ett brett sortiment av hörhjälpmedel med den senaste tekniken. Första steget till utpro...


Batterier till hörapparater hos AudioNova Odengatan i Stockholm

Behöver du batterier till dina hörapparater? Vanliga batterier i dina hörapparater måste bytas ca en gång i veckan och uppladdningsbara h...


Arbetshjälpmedel hos AudioNova Odengatan i Stockholm

Behöver du komplettera din hörapparat med hjälpmedel? Att inte kunna höra bra på jobbet skapar ofta känslan av utanförskap och kan hindra...


Hörselskydd hos AudioNova Odengatan i Stockholm

Skydda din hörsel! Örat är ett känsligt organ och vi kan inte medvetet stänga av hörseln utan uppfattar alltid toner, ljud och buller. Fö...


Hörseltest online hos AudioNova Odengatan i Stockholm

På vår hemsida www.audionova.se kan du göra ett hörseltest online. Hörseltestet kan hjälpa dig att få en första uppfattning om din hörförmåg...


Karta - Odengatan 19, Stockholm

OmdömenSnittbetyg på omdömen

5,0
Baserat på 3 omdömen
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

14:39 - 12 nov, 2019 skrev:

Lättillgängliga, seriösa och professionella!

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


12:52 - 22 jun, 2018

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


10:47 - 10 jan, 2018

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


Frågor

 • Fråga ställd 18:14 28 sep 2016

  kostnader för hörapparater

  AudioNova Odengatan svarar:

  Vi är en auktoriserad Mottagning vilket innebär att vi är en privat mottagning som jobbar på uppdrag av Stockholms läns landstinget (SLL). Vi provar ut hörapparater och andra hörhjälpmedel från vårat privata sortiment och SLL sortiment. Att prova ut hörapparater är en process på minst 3 besök behovsbedömning, utprovning och återbesök. Oavsett om man bestämmer sig för tillslut efter utprovning att man vill behålla antingen SLL hörappart eller privat så är det alltid en fast kostnad på 600 kr förskrivning avgift. SLL hörapparater får man låna gratis.
  Väljer man prova ut privata så bidrar SLL med 3040kr / öra och är det så att hörapparaterna kostar mer får man betala mellanskillnaden. Om du vill boka ett besök så rekommenderar jag dig att ringa för smidigare och snabbare service.
  Med vänlig hälsning Audium