Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

 • 08-21 01 01

Näsplastik hos Plastikkirurg Leif Gylbert i Stockholm

Pris

Pris efter konsultation

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Valhallavägen 91, Stockholm - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

 • Måndag 08:00 - 17:30
 • Tisdag - Torsdag 08:00 - 15:45
 • Fredag 08:00 - 12:00

Näsplastik

Varför tillämpas näsplastik?

Patienter som genomgår näsplastik vill oftast ha en mindre näsa antingen smalare, kortare eller lägre eller en kombination av dessa.

Under första läkarbesöket

Här får patienten beskriva hur hon vill att näsan skall bli. Utifrån dessa önskemål planeras de åtgärder som behövs för att resultatet så mycket som möjligt skall överensstämma med patientens förväntningar. Ibland tillämpas datasimulering av bilder på näsan.

Hur går operationen till?

Näsplastik utförs oftast under narkos men mindre åtgärder av framför allt näsans broskskelett kan med fördel göras i lokalbedövning. Snittet läggs alltid innanför näsöppningarna ibland kombinerat med ett litet snitt tvärsöver hudbryggan mellan dessa. Därefter görs de korrigeringar av näsans brosk- och benskelett som ingår i den kirurgiska planen. Förbandet består alltid av tejp ibland kompletterat med gips.

Efter näsplastiken

Efter en vecka tas förband och eventuella stygn. Delar av resultatet är synliga redan nu men på grund av en måttlig svullnad i näsans mjukdelar kan slutresultatet dröja upp till ett år efter operation.

En tunn hud draperar sig lättare över den nya formen på näsans skelett än en tjock hud. Smärtan efter operation är måttlig eller ingen alls. Exempelvis andningsförmåga och lukt etcetera påverkas inte av operationen.

Välkommen att kontakta oss för mer information om näsplastik!

Informationen uppdaterades 04 december 2019 av Vården.se

Om Plastikkirurg Leif Gylbert

Snittbetyg på omdömen

4,8

Baserat på 4 omdömen

Lämna omdöme

Dr. Leif Gylbert driver sedan 1995 plastikkirurgisk klinik vid Sophiahemmet med i huvudsak estetiska operationer samt även hudföryngring, injektions- samt laserbehandling. Han är legitimerad läkare och specialist i plastikkirurgi.

Kliniken

Vår klinik är belägen på Sophiahemmet i Stockholm, i huvudbyggnaden. Där har vi tillgång till nybyggda moderna operationssalar och nyrenoverade vårdavdelningar med kunnig personal. Där bedrivs, förutom mottagning, även den del av den kirurgiska verksamhet som utförs under lokalbedövning samt injektions-, ljus- och laserbehandling.

Vår personal

Sjuksköterskorna vid kliniken är specialutbildade inom plastikkirurgi som med koordinatorsamtal noggrant informerar patienten före operationen. På kliniken arbetar även en undersköterska och en läkarsekreterare. Övrig sjukvårdspersonal på operationsavdelningar och vårdavdelningar arbetar under Sophiahemmets regim.

Välkommen till oss du också!

Informationen uppdaterades 04 december 2019 av Vården.se

Behandlingar hos Plastikkirurg Leif Gylbert

Ansiktslyft hos Plastikkirurg Leif Gylbert i Stockholm

Pris efter konsultation

Hur går ansiktslyft till? Ett ansiktslyft kräver operation och ingreppet sker under narkos och tar mellan 90-120 minuter. Ett snitt läggs...


Bröstförstoring hos Plastikkirurg Leif Gylbert i Stockholm

Pris efter konsultation

Hos vissa kvinnor utvecklas inte brösten normalt, detta kan ha ärftliga orsaker. Hos andra sker en utarmning av brösten efter amning. I båda...


Bröstlyft hos Plastikkirurg Leif Gylbert i Stockholm

Pris efter konsultation

Varför genomför man ett bröstlyft? Bröst tenderar att sjunka med åren. Det är vanligen en långsam process och dessutom individuell beroen...


Bukplastik hos Plastikkirurg Leif Gylbert i Stockholm

Pris efter konsultation

När tillämpar man bukplastik? Vävnadsöverskott på magen kan uppstå efter graviditeter eller efter en större viktsreduktion. Andra orsaker...


Ögonlocksplastik hos Plastikkirurg Leif Gylbert i Stockholm

Pris efter konsultation

När tillämpas ögonlocksplastik? När elasticiteten i vävnaden minskar med åren yttrar sig detta som ett överskott av hud över och under ög...


Pannlyft hos Plastikkirurg Leif Gylbert i Stockholm

Pris efter konsultation

Varför genomför man pannlyft? Lågt sittande ögonbryn och horisontella veck i pannan är ett resultat av åldrande. Det finns även ärftliga ...


Fettsugning hos Plastikkirurg Leif Gylbert i Stockholm

Pris efter konsultation

När tillämpar man fettsugning? Lokaliserad fetma förekommer vanligen på magen, låren, höfterna, knäna eller under hakan. Orsaken till det...


Läpplastik hos Plastikkirurg Leif Gylbert i Stockholm

Pris efter konsultation

Olika typer av ingrepp vid läpplastik Anledningen till varför man anpassar ingreppen är för att man ska kunna göra olika former och storl...


Näsplastik hos Plastikkirurg Leif Gylbert i Stockholm

Pris efter konsultation

Varför tillämpas näsplastik? Patienter som genomgår näsplastik vill oftast ha en mindre näsa antingen smalare, kortare eller lägre eller ...


Hudföryngring hos Plastikkirurg Leif Gylbert i Stockholm

Pris efter konsultation

Plastikkirurg Leif Gylbert utför effektiva och säkra behandlingar för hudföryngring/hudförbättring. Fractional laser Vi använder oss ...


Tatueringsborttagning hos Plastikkirurg Leif Gylbert i Stockholm

Pris efter konsultation

Slipningstekniker och kirurgiska ingrepp för att ta bort oönskade tatueringar har ersatts av moderna laserbehandlingar. Hos plastikkirurg Le...


Våra medarbetare

Lena

Lena

Sjuksköterska

Jeanette

Jeanette

Sjuksköterska och Koordinator

Catharina

Catharina

Undersköterska

Leif Gylbert

Leif Gylbert

Leg. läkare och specialist i plastikkirurgi

Han är utbildad på Karolinska Institutet, verksam på Plastikkirurgiska Kliniken Karolinska Sjukhuset sedan slutet av 70-talet fram till 1994. Sedan 1995 driver han plastikkirurgiska kliniken vid Sophiahemmet i Stockholm.

Leif är medlem i Sveriges Läkarförbund, Svensk Plastikkirurgisk Förening, Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi, Nordisk Plastikkirurgisk Förening samt International Society for Aesthetic Plastic Surgery.

Karta - Valhallavägen 91, Stockholm

OmdömenSnittbetyg på omdömen

4,8
Baserat på 4 omdömen
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

17:57 - 29 okt, 2016

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


00:04 - 01 jan, 2014 skrev:

Jag genomgick en total näsplastik på Sophiahemmet. Det var det bästa som kunde hända mig, operationen har förändrat mitt liv. Jag är evigt tacksam gentemot Dr. Leif Gylbert.

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


20:33 - 06 dec, 2013 skrev:

Jag, kille, genomgick en total näsplastik(smalare näsben, mindre tipp och indragna näsvingar) för drygt 3 månader sen på Sophiahemmet.
Dr Leif Gylbert har gjort ett fantastisk jobb. Han har förändrat mitt liv och självförtroende. Jag led mycket pga min stora näsa, som dominerade ansiktet.
Trots att det bara har gått 3 månader och att jag har tjock hud och mycket svullnad på näsan, är jag mycket nöjd med resultatet. Näsan ser verkligen naturlig och harmonisk efter så kort tid. Jag kan knappt bärga mig för att se slut resultatet, vilket brukar vara ett år efter operationen då all svullnad förhoppningsvis har lagt sig.

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


18:06 - 09 sep, 2013 skrev:

Jag genomgick en skönhetsoperation ( näsplastik ) för ungefär sju månader sen i Sophia hemmet och då var det Dr.Leif Gylbert som genomförde operationen. Min näsa ser jätte naturlig ut och söt! Det ser inte alls ut som en ''fake'' näsa, mångra andra kiruger får näsan att se väldigt oäkta t men Leif förstod mig direkt! både han och sköterskorna var otroligt vänliga och välkomnande, jag kände ingen smärta bara dagen efter men det var inte så värst mycket. Jag rekommenderar de starkt! Jag lovar hade jag kunnat så hade jag gjort om det för att de var så duktiga!

4,0

Betyg 4 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


Frågor

 • Fråga ställd 19:47 29 jun 2017

  Hej, jag funderar över vad det kostar att komma in på konsultation och höra lite efter Näsplastik samt bli fotograferad för att få se lite simulering av näsan.

  Plastikkirurg Leif Gylbert svarar:

  Hej Auwes!
  Tack för ditt mail. En konsultation kostar 500 kr, då ingår även datasimulering av din näsa. Du är välkommen att ringa oss på telefon nr 08-21 01 01 då kan vi svara på fler frågor eller om du vill boka in en tid för konsultation.

  Med vänlig hälsning Catharina USK


 • Fråga ställd 14:36 05 nov 2016

  Hej!
  Hur mycket kostar det att flytta in/förminska näsvingarna några mm?
  Mvh Julie

  Plastikkirurg Leif Gylbert svarar:

  Hej Julie!
  Tack för ditt mail. Tyvärr har jag ingen fast kostnad för detta ingrepp. Exakta summan får du när du och doktorn har träffats och han har gjort en bedömning om vad som behöver göras utifrån dina önskemål och förutsättningar. Du är välkommen att ringa oss på telefon nr 08-21 01 01 om du önskar boka in en konsultation eller om du har fler frågor.

  Med vänlig hälsning Catharina USK


 • Fråga ställd 21:05 01 jul 2016

  Hej, undrar hur mycket det kostar att ta bort en liten knöl på näsbenet utan att röra något annat? :)

  Plastikkirurg Leif Gylbert svarar:

  Hej Loreen!
  En mindre näsplastik kostar från 28.000 k, det exakta priset får du när du och doktorn har träffats. Du är välkommen att ringa oss på telefon nr 08-21 01 01 om du har fler frågor eller om du vill boka in en konsultation.

  Med vänlig hälsning Catharina USK


 • Fråga ställd 11:18 05 maj 2016

  Vad kostar en näsoperation? Har inte tjock hud på näsan och inget brosk:)

  Plastikkirurg Leif Gylbert svarar:

  Hej Sevgi!
  En näsoperation kostar från 38.000 kr. Det exakta priset får du när du har träffat doktorn. Du är välkommen att ringa oss på telefon nr 08-21 01 01 om du har fler frågor eller om du vill boka in en konsultationstid.

  Med vänlig hälsning Catharina usk