1/4
5
(1)
Öppet idag från 08:00

KiropraktorKompaniet

Birger Jarlsgatan 34, Stockholm

KiropraktorKompaniet

KiropraktorKompaniet AB drivs och ägs av kiropraktorer med målsättning att hjälpa människor till ett aktivt och smärtfritt liv. Kliniken använder sig av ett kvalitetssäkringssystem som kontinuerligt uppdateras.

Våra kiropraktorer hjälper patienter att behandla smärta i ömma och trötta muskler som hindrar kroppens naturliga rörelser.

Nära samarbete för god rehabiliteringsträning

KiropraktorKompaniet driver ett nära samarbete med gym i närområdet, något som ger goda möjligheter till rehabträning för våra patienter.

Vi är legitimerade kiropraktorer

Våra kiropraktorer har en femårig högskoleexamen med legitimation utfärdad av socialstyrelsen. Alla har tidigare arbetat som instruktörer och personliga tränare, något som gör att träning ligger oss varmt om hjärtat.

Varmt välkommen att boka en tid hos oss!

Informationen uppdaterades 15:32 - 1 jun, 2016

Kiropraktorbehandling hos KiropraktorKompaniet i Stockholm

Pris: 650 kr  

På KiropraktorKompaniet kan våra kiropraktorer behandla olika typer av besvär i kroppen.

Hur går en kiropraktorbehandling till?

Vid ditt första besök tar kiropraktorn reda på din sjukdomshistoria, ditt aktuella problem och din målsättning med behandlingen. Neurologiska och specifika tester utförs för att utesluta svårare skada eller tillstånd, vi granskar också kroppens leder och rörelseförmåga.

Om kiropraktorn anser att besvären kan behandlas med hjälp av kiropraktik påbörjas en individuell behandlingsplan. Om kiropraktorn bedömer att dina besvär inte kan behandlas av våra kiropraktorer remitterar vid dig vidare till rätt sorts behandling.

Kontakta oss om du har några frågor!

Rehabträning
hos KiropraktorKompaniet i Stockholm

Det är vetenskapligt bevisat att träning minskar smärta, förbättrar funktion i muskler och leder samt förebygger återfall. Vid smärta frå...

Massage
hos KiropraktorKompaniet i Stockholm

På KiropraktorKompaniet erbjuder vi olika typer av massage. Den klassiska massagen är vår vanligaste massagetyp. Behandlingen består av stry...

Skoinlägg
hos KiropraktorKompaniet i Stockholm

Hur sköna dina skor än är så är de inte anpassade till just dina fötter. Vi behandlar dina fötter kiropraktiskt för att sedan gjuta helt anp...

Kiropraktorbehandling gravid
hos KiropraktorKompaniet i Stockholm

När du är gravid sker stora förändringar i kroppen under en relativt kort period. Det leder till ett förändrat rörelsemönster och kan ofta o...

Pris: 650 kr  

Akut kirorpaktorbehandling
hos KiropraktorKompaniet i Stockholm

På KiropraktorKompaniet erbjuder vi kiropraktorbehandlingar med korta väntetider. Vi har som målsättning att ta emot akutfall samma dag. ...

Frågor och svar

Fråga ställd 12:55 - 28 mar, 2013

Har ni vårdavtal med landstinget?

KiropraktorKompaniet svarar:

Nej tyvärr. Nybesök kostar 650:- och tar c:a 60 min. /Fredrick

Fråga ställd 20:57 - 13 jun, 2012

Vad är skillnaden mellan en Kiropraktor och naprapat?

KiropraktorKompaniet svarar:

Kiropraktorer och naprapater jobbar oftast med patienter som har samma typ av besvär. Tekniken kan skilja sig något mellan terapeuter men strävan är att behandla orsaken och inte bara symtomen till besvären. Det viktigaste är att du hittar någon du litar på och att han/hon gör sitt yttersta för att hjälpa dig.

Fråga ställd 20:57 - 13 jun, 2012

Är kiropraktisk behandling säkert?

KiropraktorKompaniet svarar:

Ja. Studier och praktisk erfarenhet visar på att behandlingen är mycket säker. Vid all aktiv behandling kan det dock uppstå bieffekter. De vanligaste bieffekterna vid kiropraktisk behandling är ömhet vid det behandlade området, dessa kan kvarstå i en till två dagar.

Fråga ställd 20:56 - 13 jun, 2012

Vad kan kiropraktorn hjälpa mig med?

KiropraktorKompaniet svarar:

En kiropraktor behandlar främst problem i rörelseapparaten, dvs smärta, stelhet och funktionsnedsättningar i kroppens leder och muskler. Vanliga sökorsaker är ryggskott, nackspärr, spänningshuvudvärk, bensmärta mm.

Omdömen

Snittbetyg

5 / 5

Baserat på 1 omdöme

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

7 jul, 2013 Mahtab skrev:

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 20:00
Lördag - Söndag : 10:00 - 15:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 20:00
Lördag - Söndag : 10:00 - 15:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.