Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 08-545 841 66

Pris

Pris efter konsultation

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Askrikegatan 1, Stockholm - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag - Torsdag 08:00 - 17:00
  • Fredag 08:00 - 14:00

Tandpoolen - Östermalm, Stockholm

Tandpoolen är en av få kliniker i Stockholm som kan erbjuda patienter helkeramiska kronor och broar på en och samma dag, från avtryck till färdiginsatt krona eller bro.

Behandlingen inleds alltid med en undersökning och sedan får du ett kostnadsförslag att ta ställning till innan vi går vidare.

Helkeramiska kronor och broar på en och samma dag

Att få en ny krona på plats tar endast runt två timmar från avtryck till färdiginpassad tand. Med hjälp av ett digitalt avtryck designar och framställer vi kronor, broar, porslinsinlägg och skalfasader, allt medan patienter väntar.

Det möjliggörs via vår digitala 3D-röntgen i kombination med att vi har egen utrustning på plats som kan fräsa den nya kronan eller fasaden.

Vad är kronor?

Tandkronan är den synliga delen av tanden som täcker tandroten. Dina kronor kan av olika anledningar skadas. Det kan till exempel röra sig om karies, slitage eller av en specifik händelse.

Om tanden är så pass förstörd att det inte räcker med att göra en plastfyllning eller att klistra fast en ersättningsdel kan tandläkaren behöva göra en helt ny krona. Den förstörda kronan byts då ut mot en konstgjord.

Vad är broar?

Broar sitter ihop i ett stycke och ersätter en eller flera tänder som har skadats. Till skillnad från kronan fäster tandläkaren broar på så kallade stödtänder, vilket är de tänder som angränsar till luckan. Mellan dessa stödtänder hänger man sedan den nya tanden som täpper igen luckan och ersätter den gamla tanden.

Informationen uppdaterades 02 oktober 2017 av Vården.se

Om Tandpoolen

Varmt välkommen till Tandpoolen!

Tandpoolen är belägen på lummiga Askrikegatan i Stockholm. På tandvårdskliniken arbetar tandläkare och tandhygienister utifrån filosofin att hjälpa dig till en friskare mun och lägre tandvårdskostnader.

Vad Tandpoolen kan hjälpa till med

Vi erbjuder allmäntandvård och akuttandvård inom 24 timmar till dig som behöver. Vi har möjlighet att skriva remiss till specialistvård samma dag om det skulle behövas vid ditt akutbesök.

Tandpoolen är även specialiserat på tandimplantat, kronor och broar. Vi är en av få kliniker i Stockholm som kan erbjuda patienter helkeramiska kronor och broar under endast en sittning.

3D-röntgen hjälper oss i vårt arbete

På Tandpoolen behandlar tandläkarna sjukdomen och tandhygienisterna ser till att den inte uppstår genom förebyggande åtgärder. Vi använder 3D-röntgen för att effektivt och smidigt säkerställa att rätt behandling utförs och att det mest lämpade tillvägagångssätt används.

Informationen uppdaterades 02 oktober 2017 av Vården.se

Behandlingar hos Tandpoolen

Tandläkarundersökning hos Tandpoolen i Stockholm

Pris efter konsultation

Vad innebär en tandläkarundersökning? En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Hur ofta man bör gå...


Tandhygienistundersökning hos Tandpoolen i Stockholm

Pris efter konsultation

En tandhygienistundersökning görs i förebyggande syfte för att minska risken för karies och andra tandsjukdomar. Våra tandhygenister ser til...


Tandimplantat hos Tandpoolen i Stockholm

Pris efter konsultation

Tandpoolen är specialiserade på tandimplantat och hos oss kan vi behandla allt från enstaka tandluckor till hela munnar. Vi har lång erfaren...


Kronor och broar hos Tandpoolen i Stockholm

Pris efter konsultation

Tandpoolen är en av få kliniker i Stockholm som kan erbjuda patienter helkeramiska kronor och broar på en och samma dag, från avtryck till f...


Akuttandvård hos Tandpoolen i Stockholm

Pris efter konsultation

Hos Tandpoolen erbjuder vi akut tandvård till dig som har tandvärk eller andra akuta problem med dina tänder. Vi kan snabbt ge dig en akutti...


Estetisk tandvård hos Tandpoolen i Stockholm

Pris efter konsultation

Hos oss på Tandpoolen erbjuder vi estetisk tandvård. Vi korrigerar: Oönskade tandluckor Missfärgade eller skadade framtänder Reglerar...


Tandblekning hos Tandpoolen i Stockholm

Pris efter konsultation

Ökad ålder och viss typ av livsmedel och nikotinprodukter kan missfärga tänderna. Tandblekning är en vanlig behandling idag som kan utföras ...


Våra medarbetare

Alexander Fässberg

Alexander Fässberg

Leg. Tandläkare/Klinikchef

Karina Melander

Karina Melander

Leg. Tandläkare

Eva Ahlblom

Eva Ahlblom

Leg. Tandhygienist

Dilara Divel

Dilara Divel

Leg. Tandhygienist

Christina Moberg

Christina Moberg

Tandsköterska

Ann Schloenzig

Ann Schloenzig

Tandsköterska

Kerstin Forsberg

Kerstin Forsberg

Tandsköterska

Mercedes Jaktlund

Mercedes Jaktlund

Administratör

Karta - Askrikegatan 1, Stockholm

Omdömen


Snittbetyg på omdömen

0,0
Baserat på 0 omdömen
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Frågor