Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Synundersökning hos Holmquist Optik Synsam Marieberg i Örebro

Kontaktuppgifter

Besöksadress

Säljarevägen 1, Marieberg Galleria, Örebro - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag - Fredag 10:00 - 20:00
  • Lördag 10:00 - 18:00
  • Söndag 11:00 - 18:00

Synundersökning

Har du problem med synen? Tveka inte att boka en tid för synundersökning hos Holmquist Optik Synsam Marieberg redan idag!

Vi undersöker din syn

Om du upplever problem med din syn kan det vara bra att undersöka ögat, för att upptäcka eventuella synfel. Om det visar sig att du har fel som kräver synkorrigering kan vi hjälpa dig med att skaffa glasögon och/eller linser.

Hur går en synundersökning till?

Vi börjar alltid undersökningen med att ställa frågor om hur du uppfattar din syn och ögonhälsa, och om du vet att du har någon ärftlighet för vissa synfel eller ögonsjukdomar. Efter det gör vi ett antal olika mätningar, och om vi upptäcker någon typ av synfel hjälper optikern dig att hitta rätt styrka för att korrigera felet. Om vi skulle upptäcka något annat som är avvikande skickar vi remiss till en ögonläkare, som kan undersöka din ögonhälsa ytterligare.

Varmt välkommen att boka synundersökning hos oss på Holmquist Optik Synsam Marieberg i Örebro!

Informationen uppdaterades 04 juni 2020 av Vården.se

Om Holmquist Optik Synsam Marieberg

Välkommen till oss på Holmquist Optik Synsam Marieberg!

I Marieberg Galleria i Örebro hittar du vår välsorterade butik, där du kan hitta glasögon, linser och tillbehör från välkända märken. Du kan även boka olika sorters synundersökningar som genomförs av någon av våra legitimerade optiker. Vi finns här både för dig som ska skaffa glasögon för första gången och för dig som endast vill uppdatera din stil.

Ta hjälp av våra optiker

Hos Holmquist Optik Synsam Marieberg hittar du legitimerade optiker med lång erfarenhet, som kan hjälpa dig med ett flertal olika syntest. Det kan gälla för olika situationer, till exempel:

  • Du har svårt att se på olika avstånd
  • Du besväras av återkommande huvudvärk
  • Du upplever ofta problem med trötta ögon
  • Du vill skaffa linser
  • Du vill skaffa glasögon
  • Du ska ta körkort

Vi ser till att du får rätt hjälp utifrån dina förutsättningar. Alla är välkomna, både unga och gamla!

Gör din ögonhälsoundersökning hos oss

Ibland kan man känna sig orolig för sin ögonhälsa. Vi rekommenderar alla som fyllt 40 år att göra regelbundna ögonhälsoundersökningar. Vid en utförlig ögonhälsoundersökning hos oss på på Holmquist Optik Synsam Marieberg tittar vi på hela ögat. På så sätt kan våra optiker tidigt upptäcka tecken på de tre vanligaste ögonsjukdomarna: grön starr, grå starr och åldersförändringar i gula fläcken.

Holmquist Optik Synsam Marieberg hittar rätt glasögon för dig

Behöver du glasögon? Hos oss på Synsam hittar du ett stort utbud glasögonbågar från välkända märken. Är du inte helt säker på vad du vill ha kan våra duktiga rådgivare hjälpa dig att hitta rätt par för just dig. Vi erbjuder också möjligheten att hyra glasögon, genom vårt abonnemang Synsam Lifestyle. Behöver du solglasögon, linsvätska eller andra tillbehör kan vi naturligtvis hjälpa dig med det också!

Olycksgaranti och uppföljning

Hos oss på Synsam kan du känna dig trygg och vi erbjuder dig stöd även efter att du har gått hem med dina nya glasögon. Skulle de skadas under de första 365 dagarna reparerar vi eller ersätter dem, utan extra kostnad. Om du skulle uppleva att din syn har förändrats inom samma tidsram är du också välkommen tillbaka till oss för en kostnadsfri undersökning.

Varmt välkommen att kontakta Holmquist Optik Synsam Marieberg i Marieberg Galleria och boka en tid!

Informationen uppdaterades 04 juni 2020 av Vården.se

Behandlingar hos Holmquist Optik Synsam Marieberg

Synundersökning hos Holmquist Optik Synsam Marieberg i Örebro

Har du problem med synen? Tveka inte att boka en tid för synundersökning hos Holmquist Optik Synsam Marieberg redan idag! Vi undersöker d...


Skaffa glasögon hos Holmquist Optik Synsam Marieberg i Örebro

Hos oss på Holmquist Optik Synsam Marieberg kan du få hjälp med att skaffa glasögon som passar perfekt för just dig. Glasögon är en metod...


Skaffa linser hos Holmquist Optik Synsam Marieberg i Örebro

Vi på Holmquist Optik Synsam Marieberg kan hjälpa dig som vill skaffa linser. Det kan vara ett bra alternativ om du har synfel men inte kan ...


Karta - Säljarevägen 1, Marieberg Galleria, Örebro

Omdömen