Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 019-611 63 33

Tandläkarundersökning hos Tandläkare Kaj Bergström i Örebro

Pris

Pris efter konsultation

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Drottninggatan 17, 2 tr, Örebro - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag 09:00 - 17:30
  • Tisdag 07:30 - 16:00
  • Onsdag 08:30 - 17:30
  • Torsdag 07:30 - 16:00
  • Fredag 08:00 - 12:00

Tandläkarundersökning

En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Hur ofta man behöver göra en sådan är individuellt.

Tillsammans med oss lägger vi upp en individuell behandlingsplan för dig. Det vanliga, om man inte har några större problem, är att man gör en undersökning per år. De vanligaste problemen är karies och tandlossning och det är viktigt att upptäcka detta i tid, därför rekommenderas man att gå på regelbundna besök hos sin tandläkare.

Innan en tandläkarundersökning

Du behöver inte förbereda dig på något speciellt sätt innan en tandläkarundersökning förutom att det såklart är bra om du har borstat tänderna lite extra noggrant.

Under tandläkarundersökningen

Vid undersökningen kontrollerar tandläkaren manuellt och med hjälp av röntgen om man har hål, hur tandköttet ser ut och om det finns risk för tandlossning.

Om problem behöver åtgärdas

Om det visar sig att du har några problem som behöver åtgärdas kommer vi tillsammans fram till hur och när det skall åtgärdas.

Informationen uppdaterades 08 mars 2017 av Vården.se

Om Tandläkare Kaj Bergström

Vårt mål är att du ska känna dig trygg och avslappnad när du kommer på besök hos oss. Vi lägger stor vikt vid personliga omhändertagandet.

Vårt team består av tandläkare Kaj Bergström, tandsköterskorna Mona Andersson och Birgitta Olsson samt tandhygienisten Viviann Spang. Du kan vara säker på att träffa oss varje gång (inga ofrivilliga tandläkarbyten). Behöver du specialisttandvård ser vi till att du kommer till rätt specialist.

Vi gör allt vi kan för att du ska känna dig lugn och trygg inför, under och efter din behandling.

Tandvårdsrädd?

Vid tandvårdsrädsla kan det hjälpa att använda lustgas för att minska din oro. Att få lustgas innebär att man andas in en blandning av lustgas och syre genom en mask som sätts över näsan. Behandlingen gör att man blir lugnare och känner sig mer avslappnad.

Vi erbjuder modern tandvård i fräscha lokaler mitt i Örebro city. Hör gärna av dig med dina frågor eller för att boka tid.

Varmt välkommen till Tandläkare Kaj Bergström!

Informationen uppdaterades 08 mars 2017 av Vården.se

Behandlingar hos Tandläkare Kaj Bergström

Lustgasbehandling hos Tandläkare Kaj Bergström i Örebro

Vid tandläkarrädsla kan det hjälpa att använda lustgas för att minska din oro. Att få lustgas innebär att man andas in en blandning av lu...


Tandläkarundersökning hos Tandläkare Kaj Bergström i Örebro

Pris efter konsultation

En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Hur ofta man behöver göra en sådan är individuellt. Tills...


Tandhygienistbehandling hos Tandläkare Kaj Bergström i Örebro

Pris efter konsultation

Tandhygienisten jobbar framförallt preventivt, med andra ord så arbetar de med förebyggande munhälsa. Innan ett besök hos tandhygienist ...


Tandblekning hos Tandläkare Kaj Bergström i Örebro

Pris efter konsultation

Ökad ålder och viss typ av livsmedel kan missfärga tänderna. Tandblekning är en vanlig behandling idag som kan utföras både hemma eller hos ...


Bettskena hos Tandläkare Kaj Bergström i Örebro

Pris efter konsultation

Om du vaknar upp med huvudvärk eller ömmande käkar kan det bero på att du biter ihop eller gnisslar med tänderna. Det är lika vanligt att...


Våra medarbetare

Birgitta Olsson

Tandsköterska

Kaj Bergström

Tandläkare

Mona Andersson

Tandsköterska

Viviann Spang

Tandhygienist

Karta - Drottninggatan 17, 2 tr, Örebro

Omdömen


Frågor