Provta dig för mykoplasma med ett självprovtagningskit från Dynamic Code!

ANNONS. Innehåll från Dynamic Code.

Har du haft oskyddat sex eller misstänker du att du har drabbats av en könssjukdom? Beställ hem ett smidigt självprovtagningskit från Dynamic Code och få snabbt svar på om du har mykoplasma, en av de vanligaste könssjukdomarna i Sverige.

12 juli 2021 kl 09:15

Vad är mykoplasma?

Mykoplasma är en mycket vanlig könssjukdom som kan drabba både kvinnor och män. Sjukdomen kan vara svår att upptäcka, då den ofta ger milda eller inga symtom alls. Vissa upplever klåda i underlivet, flytningar (ur urinröret för män) och sveda när man kissar. Det är viktigt att du testar dig för mykoplasma om du misstänker att du blivit smittad eller har haft oskyddat sex. En obehandlad mykoplasmainfektion kan nämligen leda till infektion i livmoderhalsen, livmodern och äggledarna. Hos män kan könssjukdomen leda till urinvägsinfektion, bitestikelinflammation och prostatabesvär.

Hur går en självprovtagning för mykoplasma till?

När du beställer hem ett självprovtagningskit från Dynamic Code ingår ett diskret paket med instruktionsmaterial, returpaket, analyskod samt en vaginalprovpinne (för kvinnor) eller en urinprovsticka (för män). Provet går snabbt att genomföra och gör inte ont. När du har genomfört provet lägger du ner det i returpaketet och skickar tillbaka provet kostnadsfritt till Dynamic Code.

Få resultat och rådgivning snabbt med Dynamic Code

När ditt prov har kommit fram till Dynamic Codes laboratorium så tar det max 24 timmar innan du får resultatet. Provsvaret har en säkerhet på 99,5 % och är därför mycket tillförlitligt. Dessutom får du resultat snabbare än om du hade gått till vårdcentralen. Ifall ditt svar skulle visa positivt så får du snabb kontakt med en digital vårdgivare via Dynamic Code, som hjälper dig med utskrivning av recept. Skulle ditt svar visa negativt, trots att du har symtom, så rekommenderar vi dig att testa dig för fler könssjukdomar, då mykoplasma ger liknande symtom som klamydia.

Varmt välkommen att beställa ett självprovtagningskit från Dynamic Code för att ta reda på om du har mykoplasma!