Därför ska du välja Örjan Gribbe på Plastikkirurgen Stockholm för din bröstförstoring

Därför ska du välja Örjan Gribbe på Plastikkirurgen Stockholm för din bröstförstoring

Har du länge funderat på bröstförstoring? Då kan plastikkirurg Örjan Gribbe vara ett tryggt val för dig. Som en av de vassaste bröstkirurgerna i Europa har Örjan fokuserat på bröstförstoring och bröstlyft under nästan hela sin karriär. Han är verksam på Plastikkirurgen Stockholm, dit du kan vända dig för en säker bröstförstoring i Sverige.

28 november 2023 kl 11:09

Varför bröstförstoring?

Det kan finnas många anledningar till att du önskar ha större bröst. Plastikkirurgen Stockholm ser själva ofta att patienter kommer till dem om deras bröst tappat i volym efter de har ammat, eller att de själva tycker att deras bröst är små. Vissa önskar få ha en annan form, eller en mer proportionerlig byst. Oavsett din anledning så kan du vara säker på att du kommer att få rätt rådgivning hos Plastikkirurgen Stockholm, som huserar en av Europas bästa bröstkirurger – Örjan Gribbe.

Örjan Gribbe – expert på bröstförstoring

Efter att ha fått sin läkarlegitimation 2001 har Örjan Gribbe arbetat som plastikkirurg i över 20 år. Ett av hans fokusområden var tidigt bröstoperationer, och han har alltid drivit på hela processen från konsultation till rådgivning och operation. Idag räknas han som en av de vassaste kirurgerna för bröstoperationer i Europa, med 500 – 600 operationer per år de senaste 10 åren.

Bröstförstoring – så går det till

Konsultation för bröstförstoring

För Örjan Gribbe är konsultationen den absolut viktigaste delen av hela patientresan. Den lägger nämligen grunden för en positiv upplevelse, både för att Örjan ska förstå vad du önskar, och för att du ska få en bra förståelse för vilka resultat du kan förvänta dig. Innan konsultationen behöver du fylla i en hälsodeklaration, för att Örjan ska förstå din hälsa och eventuella sjukdomar, och för att kunna bedöma de eventuella medicinska riskerna med en bröstförstoring för dig. Tillsammans diskuterar ni önskad form, storlek, val av bröstimplantat, och processen framåt. Du får självklart information om priset för bröstförstoring, betalningsalternativ, hur bröstoperationen ska utföras och vad du bör tänka på innan och efter operationen.

Bröstförstoring – operationen

Tack vare sin erfarenhet är Örjan Gribbe en riktigt skicklig kirurg och därför kan du känna dig trygg med honom i operationssalen. Han kommer att guida dig genom de olika momenten av bröstoperationen, och med sig har han ett helt team av duktiga kollegor som ser till att operationen sker tryggt och säkert. En anestesiläkare kommer till exempel att se till att du blir nedsövd under hela operationen. Operationen tar sedan ungefär en timme. Örjan lägger då ett snitt i vecket under bröstet där han sedan placerar implantatet – i en ficka under bröstmuskeln.

Efter en bröstoperation

Den första tiden efter bröstförstoring kan du uppleva ömhet och svullnader. Det är helt normalt och minskar under de första veckorna efter operationen. Du kommer att få smärtstillande medicin att ta med hem för att lindra eventuell smärta. Under de första veckorna rekommenderas det att du bara tar lugna promenader. Efter cirka sex veckor kan du återuppta träning, men det är bäst att rådfråga din läkare innan du börjar med intensiv träning igen. Ett återbesök planeras vanligtvis efter cirka 10-12 dagar, då du kommer tillbaka till kliniken för en uppföljande kontroll och för att ta bort stygnen.

Vad kostar bröstförstoring hos Plastikkirurgen Stockholm?

Beroende på vilken typ av bröstimplantat du väljer, kostar en bröstförstoring hos Plastikkirurgen Stockholm från 36 900 kr. Om du önskar göra ytterligare ingrepp, till exempel bröstlyft eller fettsugning, kan det kosta från 64 000 kr. Kliniken erbjuder möjligheter till delbetalning.

Varför välja Plastikkirurgen Stockholm för bröstförstoring?

Plastikkirurgen Stockholm med sin personal är kända inom branschen för sin professionalism och för att varje patient känner sig sedd och speciell. De är en mindre klinik och har därmed möjlighet att kunna anpassa behandlingen och se till att du blir förstådd och omhändertagen under hela processen. Kliniken satsar på patientens säkerhet ur alla aspekter.

Om du funderar på bröstförstoring kan du känna dig säker hos plastikkirurg Örjan Gribbe. Med hans kompetens, erfarenhet och passion för sitt yrke, kan du känna dig trygg med en bröstförstoring hos honom – en väl värd investering för dig själv.