Behöver du akut tandvård? Hos StureDental kan du snabbt få en tid!

Behöver du akut tandvård? Hos StureDental kan du snabbt få en tid!

Att plötsligt få tandvärk eller att skada en tand är aldrig roligt och det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig för att få hjälp. Hos StureDental kan du snabbt få tid hos en erfaren tandläkare – även på lördagar när många andra kliniker har stängt!

31 augusti 2023 kl 10:07

Vanliga anledningar att gå till tandläkaren akut

Det kan finnas många tillfällen där du snabbt behöver komma till tandläkaren. Den allra vanligaste är tandvärk – du har helt enkelt ont i tanden och behöver snabbt få lindring. Men det är också vanligt att en tand eller en gammal lagning går sönder och behöver åtgärdas med en gång.

Vad innebär egentligen akut tandvård?

Målet med akut tandvård är egentligen väldigt enkelt: att lindra de akuta besvären snabbt. När du kommer till StureDental går besöket till så här:

  1. Du får börja med att noggrant berätta om ditt besvär och hur det uppstod.
  2. Tandläkaren genomför sedan en grundlig undersökning, inklusive att ta röntgenbilder.
  3. När tandläkaren gjort en bedömning av dina besvär får du ett förslag på en behandlingsplan. Detta inkluderar också ett kostnadsförslag, så du vet vad priset för behandlingen blir.
  4. Om du godkänner behandlingsförslaget genomförs behandlingen, för att minska dina akuta besvär.

Det är viktigt att komma ihåg att akut tandvård är till för att snabbt lindra dina besvär, vilket innebär att du ibland kan behöva ytterligare behandling för att få bukt med besvären permanent. Det görs i så fall vid ett senare tillfälle.

StureDental hjälper dig snabbt och säkert med akut tandvård

När du har fått akuta besvär med tänderna kan du alltid boka en tid hos StureDental. De erbjuder snabba tider, även på lördagar, när många andra kliniker har stängt. Det tillkommer inga extra kostnader om du bokar en tid på helgen och du får alltid träffa personal med lång och gedigen erfarenhet av att behandla akuta besvär. Kliniken drivs av erfaren personal med många års erfarenhet.

Tveka inte att boka en akuttid hos StureDental för snabb och trygg behandling!