Behandla dina åderbråck med den senaste tekniken hos Surgicare

Behandla dina åderbråck med den senaste tekniken hos Surgicare

Besväras du av åderbråck eller ådernät på benen? Då kan du få hjälp hos Surgicare! Med över 10 års erfarenhet och den senaste behandlingstekniken kan du vara säker på att få vård av högsta kvalitet.

29 augusti 2023 kl 04:01

Så känner du igen åderbråck och ådernät

Åderbråck och ådernät är två olika besvär som kan drabba blodkärlen på benen.

Ådernät (ibland kallat kärlspindlar) påverkar de ytliga blodkärlen, och de syns som spindelliknande mönster i rött eller blårött. De ger vanligtvis inte några problem med smärta, men kan upplevas som kosmetiskt störande. Ådernät kan också vara ett tecken på åderbråck.

Åderbråck (även kallat varicer) påverkar de större blodkärlen och innebär att de vidgar sig. Detta leder till att kärlen svullnar, slingrar sig och blir synliga som upphöjningar under huden. Åderbråck kan också ge andra symtom, som svullnad, smärta, sår, benkramper eller eksem.

Få åderbråcksbehandling med den senaste tekniken

Det finns idag många olika tekniker för att behandla åderbråck, beroende på hur just dina besvär ser ut. Vid lindrigare besvär med åderbråck och ådernät kan det räcka med en injektion som gör att kärlen försvinner, men har du mer omfattande åderbråck kan laserbehandling vara ett bra alternativ. Surgicare använder sig av endovenös laserbehandling (EVLT) med radiell fiber, som är betydligt mer skonsam jämfört med andra typer av laserfiber.

Surgicare erbjuder kostnadsfri ultraljudsundersökning

Om du besväras av åderbråck är det viktigt att du söker hjälp – särskilt om du har symtom som kraftigt svullna ben, bensår som inte läker, hudinflammation eller eksem. Det första steget för att hitta rätt behandling för dig är att genomgå en ultraljudsundersökning. Hos Surgicare kan du boka en kostnadsfri konsultation där en full undersökning med ultraljud ingår. Det går snabbt att få tid och det finns inga krav på att gå vidare med behandling för att genomgå undersökningen.

Hos Surgicare får du trygg och prisvärd behandling

Surgicare arbetar med den senaste tekniken inom åderbråcksbehandling och deras specialist har över 10 års erfarenhet. Därför kan du känna dig trygg med att du får behandling av högsta kvalitet. De är dessutom billigare än marknadspriserna, och det ingår alltid en gratis uppföljning 6 månader efter behandling.

Boka en gratis konsultation hos Surgicare redan idag för att få hjälp med dina besvär!