Allt du behöver veta om bukplastik – på Plastikguiden.se

Allt du behöver veta om bukplastik – på Plastikguiden.se

Har du problem med löst hudöverskott i magområdet efter viktnedgång eller graviditet? Då kan du få hjälp med dina besvär genom att göra en bukplastik. På Plastikguiden.se kan du läsa allt om bukplastik och boka en tid för konsultation med någon av Plastikguidens erfarna plastikkirurger!

14 juli 2023 kl 08:48

Bukplastik – för dig som vill få en fastare mage

Att ha löst hudöverskott i magen kan ge olika problem som till exempel:

  • obehag eller irritation på grund av skav
  • svårigheter att få kläderna att sitta bra
  • problem med självförtroendet på grund av utseendet på magen
  • begränsningar i fysiska aktiviteter på grund av besvär med magområdet
  • estetiska besvär.

Många som lider av löst hudöverskott på magen kan det vara frustrerande att inte se resultat trots ansträngningar med träning och kostförändringar. Detta är särskilt vanligt efter graviditeter. Därför kan en bukplastik vara den lösning som ger dig tillbaka en plattare och mer välmående mage!

Bukplastik utförs på Plastikakademin i Linköping

Plastikguidens plastikkirurger Johan Thorfinn och Hans Vintertun utför alla sina plastikoperationer i moderna lokaler på Plastikakademin i Linköping. Med lång erfarenhet inom plastikkirurgi garanterar Plastikguidens kirurger goda resultat och nöjda kunder.

En bukplastik är ett plastikkirurgiskt ingrepp som syftar till att korrigera och strama åt magens muskler samt ta bort överflödig hud. När du genomgår ingreppet med Plastikguidens plastikkirurger finns även en möjlighet till fettsugning för att ytterligare förbättra konturerna, till exempel vid midjan. Många som har genomgått en bukplastik upplever en klart förbättring av sina besvär vilket ger en ökad livskvalitet, ökad självkänsla och en förbättrad kroppsform.

Plastikguiden samlar allt du behöver veta om bukplastik

På Plastikguiden.se kan du läsa mer om bukplastik och dess fördelar, samt boka en tid för konsultation hos någon av Plastikguidens plastikkirurger som specialiserat sig inom området!

Vad är Plastikguiden?

Plastikguiden.se är en samlingsplats för plastikkirurgi som drivs av Johan Thorfinn och Hans Vintertun. Båda kirurgerna har gedigen erfarenhet och är välrenommerade specialister inom plastikkirurgi och arbetar på kliniken Plastikakademin i Linköping.

Plastikguiden samlar all information om plastikoperationer på ett och samma ställe och ger svar på vanliga frågor. Sidan lämpar sig perfekt om du vill lära dig mer om ett plastikkirurgiskt ingrepp, som till exempel bukplastik. Dessutom kan du enkelt boka tid för konsultation hos plastikkirurgerna Johan och Hans via Plastikguidens hemsida!