Allt du behöver veta om bröstförminskning – på Plastikguiden.se

Allt du behöver veta om bröstförminskning – på Plastikguiden.se

Har du stora bröst som skapar problem i din vardag? Då kan en bröstförminskning vara lösningen för dig. På Plastikguiden.se kan du lära dig allt om bröstförminskning, och boka en tid för konsultation med någon av Plastikguidens skickliga plastikkirurger!

14 juli 2023 kl 08:47

Bröstförminskning – för dig som vill få mindre bröst

Att ha stora och tunga bröst kan leda till en mängd olika besvär, som till exempel

  • tyngdkänsla i rygg, nacke eller axlar
  • BH-band som ”skär in”
  • irriterad hud på grund av skav eller fukt
  • obehag i brösten när du springer eller hoppar
  • estetiska besvär.

För den som har stora bröst kan det också vara besvärligt att hitta underkläder som passar. Ofta behövs specialstorlekar som vanligen är dyrare än underkläder i mindre storlekar.

Känner du igen dig? Då kan en bröstförminskning vara lösningen för dig för att öka din livskvalitet och minska dina besvär. Det gäller oavsett om besvären är av medicinsk eller estetisk karaktär!

Bröstförminskning utförs på Plastikakademin i Linköping

Plastikguidens plastikkirurger Johan Thorfinn och Hans Vintertun utför alla sina plastikoperationer i moderna lokaler på Plastikakademin i Linköping. Plastikguidens plastikkirurger har lång erfarenhet. De utlovar bra resultat och har många nöjda kunder.

En bröstförminskning är ett plastikkirurgiskt ingrepp som görs i syfte att minska bröstets storlek och förbättra bröstets form. När du låter göra ingreppet med Plastikguidens plastikkirurger ingår även en förminskning av vårtgården och ett bröstlyft. Vid behov kan en bröstförminskning också kombineras med fettsugning vid sidan om brösten, för att ytterligare definiera bröstet. De flesta som genomgår en bröstförminskning upplever minskad belastning och smärta i nacke och axlar, och får lättare att röra sig och träna.

Plastikguiden samlar allt du behöver veta om bröstförminskning

Plastikguiden.se kan du läsa mer om bröstförminskning, och dessutom boka en tid för konsultation hos en av de skickliga kirurgerna som alla är specialister i plastikkirurgi!

Vad är Plastikguiden?

Plastikguiden.se är en samlingssida för plastikkirurgi som drivs av Johan Thorfinn och Hans Vintertun. Både Johan och Hans är erfarna och välrenommerade specialister inom plastikkirurgi, och är verksamma kirurger på kliniken Plastikakademin i Linköping.

Plastikguiden samlar information om plastikoperationer på ett och samma ställe, och du kan få svar på vanliga frågor. Sidan lämpar sig bra om du vill veta mer om ett plastikkirurgiskt ingrepp – till exempel bröstförminskning. Dessutom kan du boka tid för konsultation hos plastikkirurgerna Johan och Hans via Plastikguidens hemsida!