Ta bort åderbråck på ett skonsamt sätt hos Narva Åderbråckscenter – specialister på åderbråcksoperationer!

Ta bort åderbråck på ett skonsamt sätt hos Narva Åderbråckscenter – specialister på åderbråcksoperationer!

ANNONS. Innehåll från Narva Åderbråckscenter.

Har du åderbråck som stör dig och vill ta bort dem på ett effektivt och skonsamt sätt? Hos Narva Åderbråckscenter arbetar specialister inom området, som kan hjälpa dig att ta bort åderbråck med trygga och beprövade metoder!

30 juni 2023 kl 01:36

Vad är åderbråck och varför får man det?

Åderbråck, också kallat varicer, är en sjukdom som gör att dina blodådror blir mer synliga – kärlen buktar ut och är ofta knöliga eller slingriga, och blåaktiga. Åderbråck beror ofta på att trycket i blodkärlen har ökat, och det är vanligt att få åderbråck på benen. Åderbråck kan göra ont eller bara vara estetiskt störande, men oavsett kan du få behandling av åderbråck hos Narva Åderbråckscenter!

Behandla dina åderbråck hos Narva Åderbråckscenter

Narva Åderbråckscenter har kliniker i flera delar av landet och är specialister på åderbråcksoperationer samt åderbråcksbehandlingar – de har utfört över 30 000 behandlingar. Du kan behandla åderbråck av medicinska skäl, till exempel att du upplever besvär som eksem, svullnad i benen och bensår. Men du kan också behandla dem av kosmetiska skäl, om du upplever åderbråcken som missprydande. Oavsett skäl kan de marknadsledande experterna på Narva Åderbråckscenter hjälpa dig! 

Hur går behandling av åderbråck till?

Om du upplever medicinska eller kosmetiska problem av dina åderbråck, kan det vara nödvändigt att genomgå en behandling. Utöver operation, finns det andra skonsamma metoder att behandla och ta bort åderbråck.

Hos Narva Åderbråckscenter påbörjas alltid en åderbråcksbehandling med en konsultation med en erfaren kärlkirurg. Under denna konsultation kommer du att diskutera dina symptom och genomgå en ultraljudsundersökning av dina vener.

Efter undersökningen får du en rekommendation om vilken behandlingsmetod som är mest lämplig och effektiv för dina behov och åderbråck. För att uppnå bästa möjliga resultat utför vi oftast en kombination av flera metoder.

Förebygg eller lindra åderbråck

Förutom att genomgå en undersökning och behandling av åderbråck hos Narva Åderbråckscenter, finns det tillvägagångssätt som du kan göra själv för att lindra symtomen och för att förebygga problem i framtiden. Exempelvis genom att:

  • ta regelbundna promenader
  • bära stödstrumpor eller kompressionsstrumpor 
  • Hålla benen i högt läge vid vila (något som kan underlätta vid eventuella besvär)
  • Viktnedgång.