Sök
Sök
Hitta rätt vård
Jämför
Jämför
Boka
Boka

Sök i sökformuläret eller navigera bland våra kategorier för att hitta ett urval av vårdgivare.

KRY - Läkarbesök när det passar dig

ANNONS. Innehåll från KRY.

Du och hela din familj kan snabbt och tryggt få ett läkarbesök via videosamtal direkt i mobilen. KRY har öppet alla dagar klockan 06-24. Ett läkarbesök på KRY kostar 250 kr för vuxna. För barn och ungdomar upp till 20 år är läkarbesöket alltid kostnadsfritt och frikort gäller.

13 Mars 2018 kl 10:04
Kry

KRY grundades utifrån en vilja att vården ska komma närmare patienterna så att alla kan träffa läkare på sina villkor, utan långa väntetider. På bara ett år har KRY:s läkare hjälpt över 200 000 patienter med allt från hudutslag och sjuka barn till olika typer av infektioner. Du kan också prata med KRY om till exempel sjukintyg och sömnsvårigheter, eller om du vill förnya ett recept.

Hur fungerar det att förnya ett recept hos KRY?

Att förnya ditt recept med KRY är enkelt. Du laddar ner appen, loggar in tryggt med BankID och väljer receptförnyelse. Du kan sedan söka på det läkemedel du önskar förnya eller skanna streckkoden på din befintliga förpackning.

Om du har ett recept sedan tidigare som inte är äldre än 15 månader, och som inte är ett narkotikaklassat läkemedel, kan KRY oftast hjälpa till. Normalt hanterar de ditt ärende inom två timmar under deras öppettider. Att förnya ditt recept kostar 250 kr och om KRY inte kan hjälpa dig får du självklart pengarna tillbaka. För barn och ungdomar under 20 år och för de som är äldre än 85 år är det kostnadsfritt.

Alla KRY:s läkare har svensk läkarlegitimation och god erfarenhet från primärvården.

Senast uppdaterad: 2019-01-15