Testa ny i-örat-hörapparat med unik teknik hos Audika

Testa ny i-örat-hörapparat med unik teknik hos Audika

ANNONS. Innehåll från Audika.

Audika är din expert på hörsel, med visionen att hjälpa fler människor att höra bättre. Nu har du chansen att testa Audikas nya och unika i-örat-hörapparat: Oticon Own™. Du får testa Oticon Own™ i 30 dagar och du förbinder dig inte till något. Läs mer och ansök nu på Audikas hemsida.

24 oktober 2022 kl 13:24

Audikas mest intelligenta hörapparat i osynligt1 format

Oticon Own™ är en i-örat hörapparat som är skräddarsydd efter din unika hörselgång och som ger perfekt balans mellan tal och andra ljud i din omgivning. Den har Bluetooth-möjligheter2 och finns i svart diskret design (likt en hörlur).

Fördelarna med Oticon Own™

  • Naturligt och klart ljud i bullriga miljöer
  • Skräddarsydd efter din unika hörselgång
  • Osynlig i örat för 9 av 10 användare1
  • Perfekt ljudbalans mellan tal och andra ljud
  • Bluetooth-möjligheter2
  • Finns i 5 storlekar och 5 färger

Tekniken i Oticon Own™ är unik. Det är den första i-örat hörapparaten som är tränad med ljudmiljöer från det verkliga livet och som vet hur varje ljudmiljö ska efterliknas för att ge bästa möjliga ljudupplevelse3

30 dagars testperiod av Oticon Own™ hos Audika

Du som har behov kan ansöka om att testa Oticon Own™ i 30 dagar utan förpliktelser. Audikas audionomer gör en bedömning om Oticon Own™ är ett alternativ för dig baserat på dina förutsättningar och storlek/form på hörselgång. Vi har också ett brett sortiment av andra hörapparater och Audikas audionomer ger dig rekommendationer baserade på ditt behov och storlek/form på hörselgång.

Mer om Audika

Audika är experter på hörsel och kan hjälpa dig att fortsätta leva ditt liv till fullo genom livsförändrande hörselvård. Audika erbjuder hörseltest, hörselrådgivning och utprovning av hörapparater anpassat efter dina individuella behov. Audika har unika kundförmåner som ger dig en extra trygghet när du väljer att investera i din hörselhälsa hos oss.

Audika driver ett 33 hörselkliniker med cirka 110 legitimerade audionomer och totalt cirka 200 medarbetare i Sverige.

Börja älska dina öron och ta hand om din hörsel.

Villkor för erbjudandet

Audika erbjuder dig möjligheten att testa Oticon Own™ (vår mest intelligenta hörapparat som nu finns som i-örat modell) i 30 dagar enligt normal rutin för en hörselrehabilitering. Våra audionomer gör en bedömning om Oticon Own™ är ett alternativ för dig baserat på dina förutsättningar och storlek/form på hörselgång. Audika jobbar på uppdrag av olika regioner runt om i Sverige och följer därför regionernas riktlinjer gällande kostnader och eventuella subventioneringar av hjälpmedel. Läs mer på Audikas hemsida.

Källor:

1, Gäller minsta modellen IIC som är osynlig i 9 av 10 öron, Rumley et al. (2022). Oticon Own™ evidens. Oticon Whitepaper.

2, Endast tillgänglig i modeller med 2.4 GHz. Modellerna IIC och CIC har ej Bluetooth-möjligheter.

3, Deep Neural Network (DNN) finns bara tillgängligt i Oticon Own 1, 2 och 3.